Menu Close

Vecka 4

Jag har varit på den näst sista delen av min PT utbildning. Den var så jäkla bra!! Vi fick lära oss om funktionsanalyser, skador och fystester. Jag går hos en utbildare som har utbildningar både i Stockholm, Malmö och Göteborg och jag har gjort 50% av min utbildning i Stockholm och gör 50% i Malmö för att kunna pussla ihop det med mitt schema. I alla fall de här dagarna var fantastiska. Älskade dem! Har redan delat massa ny kunskap med medlemmarna i mitt träningscommunity. Är så glad att jag gör den här utbildningen.

Jag var tyvärr sjuk resterande del av veckan så jag har inte så mycket spännande att berätta från förra veckan. Hade ont i halsen och feber vilket gjorde att jag inte kunde prata. Deltog på ett styrelsemöte för Moumo via Zoom. Sedan fick jag ställa in allt annat och chilla hemma i soffan och eftersom jag fick boka om allt till denna veckan istället så betyder det att jag har så mycket att komma ikapp med nu att det kommer vara väldigt intensivt en period.

Dagen har annars ägnats åt att rama ur utställningsbilder ur ramar och trots att jag gör ett gäng då och då och jobbar vid datorn emellanåt så har jag bara gjort 32 stycken av närmare 100 så det går långsamt framåt…

Nu ska jag preppa det sista för premiären av Mountain Fit på Moumo som är ikväll, det ska bli SÅ kul!!

Bästa blogginläggen från förra veckan ifall du missade dem:

Så tränar Gina Johansen för en expedition till Sydpolen

Vad finns det för olika guider?

Mountain Fit i Hammarbybacken

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy