Menu Close
_V2A8783

Mountain Fit i Hammarbybacken

_V2A8783

I söndags var det äntligen dags för första passet i mitt träningskoncept Mountain Fit! Vi körde ett pass i Hammarbybacken med fokus på aerob kapacitet samt lite övningar för stabilitet och balans, fokus på knän och höfter. Det var ca 20 deltagare där vilket var fantastiskt roligt!

Mountain Fit är ett träningskoncept med gruppträning för bergsaktiviteter. Oavsett om man ska vandra, bestiga berg, åka skidor, gå på topptur, göra en lång approach eller vad det kan vara. Det är träning med fokus på bergen och äventyr. Passen körs på olika ställen. Varje måndag kl 19:30 är det ett pass på Moumo i Stockholm. Utöver det är det pop-up pass som det här i Hammarbybacken.

Alla är välkomna! Här kan du läsa mer och anmäla dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy