Menu Close
_V2A9051

Premiär för Mountain Fit på Moumo!

_V2A9297

I måndags var det dags för premiären av Mountain Fit på Moumo – SÅ kul! Vi kommer köra varje måndag kl 19:30 fram till sommaren. Man bokar sin plats genom att maila booking@moumo.se och det ser ut som det brukar bli fullbokat 5-6 dagar innan så var ute i god tid om du vill haffa en plats!

Passen är som PT i grupp där vi har en gemensam uppvärmning med fokus på rörlighet, balans, höfter/knän och fötter och sedan kör vi cirkelträning med övningar speciellt utvalda för dig som vill träna för bergen. Oavsett om du ska åka skidor, vandra, bestiga berg eller gå på topptur.

Jag håller klassen varje måndag jag kan och när jag inte kan så är det min kollega Linn Svalstedt på Moumo (lic PT) som håller den men vi hoppas också kunna presentera en tredje instruktör inom kort! Förhandlingar pågår.

Här är lite fler bilder som min stjärna Olivia Huerta tog under premiären:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy