Menu Close

24 timmars ultraintervaller & todo

Igår körde jag Januaris utmaning. Varje månad så har vi en utmaning i min träningsgrupp på Facebook och för denna månaden handlade det om ultraintervaller under 24 timmar. I ultravärlden så brukar de göra 6 km var tredje timma under ett dygn men jag anpassade det till en icke löpare och satte 4 km var fjärde timma istället. Lite mer rimligt tycker jag! Så igår var det dags för mig. Jag började 05:00 och avslutade vid 01:00. 24 km senare och ett par trevliga podavsnitt (har börjat lyssna på Fjällvandringspodden som jag tyckte var toppenbra!) så var utmaningen klar. Bra nivå! Jag gjorde hälften av passen på löpbandet och hälften utomhus.

Nu sitter jag och jobbar med mina träningsupplägg. Jag har dels fem nya upplägg jag ska göra den kommande veckan. Ett blev precis klart till en tjej som vill göra långvandringar i Norge i sommar.

Sedan har jag fyllt på med lite tips till de som har upplägg, en film om upplägget och jag sitter just nu och klipper filmer på alla övningar. Sakta men säkert kommer det byggas upp en stor kunskapsbank som man får tillgång till när man köper upplägget. Så kul!

Jag blev förresten så inspirerad igår av Fjällvandringspodden att jag bokade in ett nytt litet äventyr så snart jag kom hem. Det blir en liten expedition i Norge i Februari och jag är väldigt taggad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy