Menu Close
P1027255

Fem tips för frusna fötter

P1027255

Min kollega och vän Linda Åkerberg har skrivit ett jättebra inlägg med tips på vad man kan göra om man har frusna fötter på vintern. Kan verkligen rekommendera det. Finns att läsa här!

Själv har jag alltid haft ett stort problem med både frusna fötter och händer så för mig är räddningen värmepåsar från Therm-ic & batterisockar. Jag har precis fått hem ett stort paket inför vintern. Förra veckan på min skidinstruktörsutbildning var det så kallt att jag fick köra dubbla värmepåsar i handskarna men jag har blivit för bekväm för att frysa så mycket och framför allt jag vill inte riskera förfrysningsskador. Förfrös tårna rätt rejält i -22 i Tänndalen dagen innan. De hade svullnat upp och blivit jättestora och stela och fått blåsor på sig. Tack och lov så gick de tillbaks till normalt igen efter några timmar men jag blev rätt nojig där ett tag. Min vän Tim har precis fått veta att han kommer behöva amputera 6 fingrar efter att han fick spendera en natt utomhus på ett berg i våras. Det vill man ju inte vara med om…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy