Menu Close

Skidinstruktörsutbildning

Jag har varit på skidinstruktörsutbildning i Idre hela förra veckan! SLAO steg 1 gick jag så nu kan jag lära ut plogsväng till nybörjare! Perfekt ju. Det finns fyra steg på skidinstruktörsutbildningen och jag har nu gjort det första. Efter de fyra stegen kan man göra en examen för att bli internationell skidinstruktör men det kommer nog inte jag ge mig på för jag är inte tillräckligt duktig på att åka för det. Däremot kommer jag nog med åren försöka gå alla steg i utbildningen. Att lära sig nya saker och utvecklas är väldigt kul!

Det var hårt med kylan dock, minus 20 grader nästan varje dag. Tufft!

Nu är jag tillbaks i Stockholm och jobbar mest framför datorn. Sådan tråkig kontrast.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy