Menu Close
P1030211

Spännande planer börjar ta form!

P1030211

Igår hade jag ett zoom möte med en person jag hoppas göra en expedition tillsammans med i vår. Jag har saknat att ha ett eget mål att träna och förbereda inför eftersom jag haft så stort fokus på att utbilda mig det senaste året. Så det här känns super spännande! Vi har pratat ett tag om att vi vill göra något tillsammans och nästa steg är bara att bestämma vad. Vi vet nog vart vi behöver åka men inte så mycket mer än så. Det är ju väldigt säsongsbetonat inom bergsbestigningen. Det måste liksom vara säsong för att kunna göra något.

Dagen började annars med ett pass på mitt löpband. Jag gjorde 50 min uphills. Jag har precis kommit igång med ett träningsupplägg igen och jag behöver börja från börja och bygga basen. Så det kommer vara mitt fokus den kommande tiden. Jag har fyra månader på mig att bli så fit jag kan inför vår expedition.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy