Menu Close
P1083734

Grundläggande träningsprinciper

P1083734

Det är så kul att ha kommit en bit in i min PT utbildning nu! Den består av totalt tre moduler, den första har fokus på anatomi. Den andra på grundläggande träningsprinciper och basövningar. Den gjorde jag och examinerades på för någon vecka sedan. Det kunde nog inte gått bättre, jag lärde mig otroligt mycket av min instruktör och mina kursdeltagare under en intensiv vecka i Malmö och jag är glad att jag lyckades ta till mig kunskapen på ett bra sätt och visa det under examen.

Förra vecka påbörjade jag den tredje modulen. Den är uppdelad i tre mindre moduler. Den första handlade om kommunikation och sedan hade vi två dagar med kosthållning. Jag kommer också gå en kostrådgivningsutbildning längre fram sedan. Emellan alla moduler är det mycket eget arbete för att samla erfarenhet och träna på allt. Jag har i samband med detta startat upp ett community, en grupp på Facebook som heter träning för vandring & äventyr. Det är snart 300 medlemmar med vilket är superkul!

Under den här veckan postar jag mycket om grundläggande träningsprinciper. Att kunna utbilda och inspirera är två mål med den här gruppen. Sedan är det fint att se hur fler börjar dela med sig av sina träningspass och hur folk hakar på mina utmaningar (ny utmaning varje månad i gruppen). Snart ska jag börja med träningsgrupper och program men innan dess ska jag träna 8 PT klienter. Är man sugen på en gratis PT timma kan man gå med i gruppen och höra av sig. Det finns ett fåtal platser kvar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy