Menu Close

November Challenge: Vandra Nikkaluokta – Kebnekaise Fjällstation

I mitt träningscommunity på Facebook så har vi en utmaning varje månad. För November var det att vandra motsvarande sträcka som Nikkaluokta till Kebnekaise Fjällstation – 19 km. Jag fick vänta till näst sista dagen på månaden med att göra den eftersom jag var på resa, sjuk eller det var snökaos alla andra dagar. Men igår passade jag på!

Det började med att jag lämnade in min van på vinter service. Jag hade redan fått nya vinterdäck men bromsarna behöver bytas också (jag behöver göra det ungefär vartannat år eftersom jag kör mycket i Alperna så de slits). Jag köpte min van hos Hymer Center Hansen Caravan som ligger utanför Upplands Väsby så det är en liten bit att åka när jag ska lämna den. Vanligtvis brukar jag ta med min cykel och cykla hem men den här gången tänkte jag att jag kunde gå halvvägs så jag fick gjort November utmaningen.

Det tog 3 tim 45 minuter och jag tror jag lyckats få livets första blånaglar på köpet! Att gå på asfalt är inte alls lika bekvämt som att gå på trail hehe.

Glad att jag hann göra utmaningen i alla fall! Gå med i mitt community om du vill haka på Decembers utmaning!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy