Menu Close

Vecka 46

Efter att jag varit i Kroatien på min IML utbildning så har det inte hänt så mycket mer spännande den här veckan. Jag blev sjuk så har haft soffläge hela helgen. Det har varit jättetråkigt. Har inte gjort någonting. Kollat på Netflix, börjat spela Candy Crush igen (men mina liv tar bara slut hela tiden och jag försöker hålla mig från att köpa nya) och jag har spelat Quizkampen men blir galen på all reklam hela tiden.

Det roligaste som hänt är att vi har varit kattvakter åt våra grannars jättefina katter:

I morgon åker jag ned till Malmö för del två i min PT utbildning. Det blir superkul! Efter att ha fokuserat mycket på anatomi, hållning, funktionsanalyser och rörelseplan så går vi nu över till basövningar och coaching i utbildningen. Jag har haft fyra testklienter sedan förra kursen som jag har gjort funktionsanalyser på och testat teknik i basövningar med. Väldigt spännande och lärorikt!

Jag har också varit lite aktiv i min träningsgrupp på Facebook. Varje månad delar jag ut en utmaning och jag hade egentligen tänkt göra Novembers utmaning idag: Vandra från Nikkaluokta till Kebnekaise Fjällstation (alltså där du befinner dig) men har som sagt legat på soffan hela helgen och det har ju snöat massor! Jag satar på att göra den så snart jag är tillbaks från min PT utbildning. Det kommer verkligen bli i sista sekund men man vill ju föregå med gott exempel även om den kanske får göras på löpbandet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy