Menu Close

PT utbildning!

Jag har varit på omgång två av min PT utbildning hela förra veckan! Det har varit SÅ kul och jag har lärt mig massor. Vi har fokuserat på att skapa träningsprogram, att träna andra, olika övningar och teknik för dem, rollen som PT och allt vad det innebär, hållningsanalyser och slutligen hade vi en praktisk examen. Det kunde nog inte gått bättre, jag var lugn och fokuserad och kände verkligen att jag levererade. Det är alltid lätt att klanka ned på sig själv och det man gör, försöka hitta brister men när min instruktör frågade mig vad jag kunde göra bättre så hade jag faktiskt inget svar. Jag var stolt över hur jag presterade och agerade under hela veckan. Det ska bli så roligt att jobba med det här sedan.

Så nu är jag ungefär halvvägs i min utbildning. Vi har tre veckors lärarledd undervisning kvar och massor med egen träning däremellan. Jag börjar nästa block av utbildningen redan i övermorgon och sedan gör jag resten i början av nästa år men jag har såklart redan börjat smygjobba lite med det hela. Om du inte redan gått med i mitt community på Facebook kan jag rekommendera dig att göra det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy