Menu Close
_DSC9369 Linda Åkerberg (1)

Event med Topo Travel på Moumo!

I fredags hade vi vårt första event med Topo Travel! Jag höll i en föreläsning om att börja bestiga berg (pratade i 75 minuter men hade kunnat fortsätta minst lika länge till) och så var det ett härligt yin yoga pass och middag i restaurangen sedan. Så himla kul att hitta på saker igen efter år av Covid och restriktioner. Här kommer lite bilder!

Vi inledde med yin yoga. Det jag verkligen gillar med yin är att man får en härlig stund där man slappnar av och ger sig själv möjlighet att varva ned. Det var perfekt innan det var dags för föreläsning!

Det var fullsatt med 21 deltagare (två fick till och med sitta på yoga mattor då vi bara har 20 stolar än så länge och en upptogs av projektorn). Det gick jättebra att föreläsa och min partner Linda Åkerberg var också på plats och fick göra några inflik på sådant jag vet att hon är riktigt duktig på.

Sedan gick vi till restaurangen där vi beställde in mat och dryck och satt och pratade om äventyr resten av kvällen. SÅ trevligt!

Glömde att ta en bild innan jag började äta på min mat men jag beställde ”dödskallemackan” och den var verkligen to die for!

Nästa event blir den 29 November och då är det prova på klättring & quiz. Alltså jag är så peppad på detta! Jag älskar ju quiz och tänk att få göra ett på outdoor tema. Hoppas ni vill komma, här hittar ni info!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy