Menu Close
P1155286

En vecka i Stockholm

Jag kom hem från Schweiz och min Wilderness First Responder kurs för någon vecka sedan. Jag hade hoppats på en vecka med mycket tid för träning & umgås med min man men det blev istället dygnet runt jobb med Moumo och annat. Moumo är ett nytt klättergym / yoga / restaurang ställe i Skrapan i Stockholm som jag är delägare i (om än en väldigt liten del). Det händer mycket där nu och igår hade jag mitt första event där, en föreläsning om att börja bestiga berg.

Jag har också haft mina första PT kunder! Jag har än så länge inte kommit så långt i min utbildning så det här var mer ett sätt för mig att träna på att göra funktionsanalyser och basrörelser med några. Det var superspännande. Om två veckor ska jag göra nästa del i utbildningen. Ser fram emot det!

En av höjdpunkterna i veckan var Topo Travels kreativa konferens vi hade i måndags där vi gjorde planering för alla våra resor för 2023! Ni kan kolla in den uppdaterade hemsidan här.

I torsdag träffade jag min vän / coach Martin Zhor som var i Stockholm på besök. Fick också hänga med en av mina favoritfotografer Gustav Wiking. Slutligen lämnade jag min van på service. Den ska få nya vinterdäck inför vintern och innan dess så storstädade jag och Wille vanen. Den blev så fin!

Nu är jag på väg till Kalymnos En veckas jobb med Mountain Guide Travel väntar där!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy