Menu Close
306999802_10159430332289926_1172207829194481907_n

Vi ska bygga hus utanför Åre!!

Något helt otroligt har hänt – vi har köpt en tomt i Ottsjö utanför Åre. Med utsikt över fjäll och sjö. Här ska vi bygga ett hus. En dröm jag haft i många år.

Jag har ingen aning om hur man bygger ett hus så det blir en spännande process. Jag har kikat på alla nyckelfärdiga fjällhus jag kan komma över och hittat flera fina men jag pratar också med en arkitekt ifall det är så att vi vill bygga något egenritat. Jag ska åka upp nästa vecka och kika lite närmare på tomten men jag minns att när vi tittade på den för första gången så var det som att alla pusselbitar föll på plats. Vi tittade på flera tomter i flera områden men den här var speciell. Till och med min man som varit ganska anti Norrland älskade den. Är lycklig och helt barskrapad efter detta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy