Menu Close
Y8B2283-torö-ida-sjöstedt-modefoto

Modefoto workshop på Torö stenstrand!

26 september – Torö stenstrand

Som jag har längtat efter att få ordna modefoto workshops igen! Nu är det dags och vi kör på en av de finaste platserna jag vet: Torö stenstrand

Som alltid med professionellt team för att du ska få riktigt fina bilder till din portfolio. Sex olika looks på en drömmig plats med modeller från några av Sveriges största agenturer. Det kommer bli fantastiskt!

Torö Stenstrand ligger ca 30 min ifrån Nynäshamn dit man kan åka på en timma från Stockholm med bil eller tåg. Om man inte har egen bil försöker vi styra samåkning / upphämtning i Nynäshamn för att alla ska kunna ta sig till platsen.

Inför workshopen ingår också en onlinekurs med Emma Svensson i modefoto där du som deltagare får alla moodboards och skisser inför plåtningen för att kunna förbereda dig.

Onlinekurs 23 september kl 19:00

Fotografering 26 september kl 12:00-19:00 på Torö stenstrand (samling kl 11:30)

Vid dåligt väder flyttas workshopen till annan plats mer skyddad från regn (meddelas i så fall senast dagen innan).

Alla deltagare bjuds också in till en Facebook grupp där vi kan både planera ihop innan och ge feedback på varandras bilder efteråt.

Max 12 deltagare

Pris 4950 kr

För att anmäla dig maila till emma@studioemmasvensson.se

Anmälan är bindande och bokar du av senare än 30 dagar innan workshopen behöver du betala workshopens fulla pris. Avbokar du mer än 30 dagar innan får du tillbaka hela avgiften. Avgiften betalas via faktura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy