Menu Close
_89A2378

Följ med på klätterresa till Kalymnos!

Som jag längtat tillbaks till paradiset Kalymnos! Två gånger har jag varit där tidigare och det har varit helt fantastiskt. Och nu ska jag få göra en resa dit tillsammans med den bästa klättercoach jag någonsin träffat: Daniela Ebler och en av mina favoritinstruktörer: Andreas Bengtsson!

Jag klättrade tillsammans med Daniela ett par dagar i Bohuslän i början av sommaren, vi jobbade framför allt på min fallrädsla och för första gången någonsin så kände jag att jag gjorde framsteg på det området. Daniela som coach är helt unik och hennes metoder hjälper verkligen. Oavsett om det handlar om klätterteknik eller den mentala biten.

Så vad sägs om att haka på oss i november till ett av världens bästa klätterställen? Här hittar du all info och kan boka din plats!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy