Menu Close
_V2A3445

Sista veckan av min PT utbildning

_V2A3445

Jag har spenderat en hel vecka nere i Malmö. Jag körde direkt från mitt äventyr i Norge dit ned. Stannade bara i Vänersborg och Uddevalla längs vägen för att hälsa på mina föräldrar. Sedan var det fullt ös! Fyra dagars utbildning och tre dagars praktisk examen. Det gick jättebra och alla i gruppen blev godkända, vilket också var välförtjänt! Jag är lite imponerad över det faktum att jag inte blev nervös under examen. Jag kände hela tiden ett stort lugn och det var liksom bara roligt. Allt rullade på väldigt fint och jag fick vara med en partner jag kände mig trygg tillsammans med vilket gjorde att det bara var att gå in och visa vad man hade lärt sig.

Nu väntar det sista teoretiska provet och sedan är det klart! Ett halvårs utbildning med 27 dagar på plats och tre gånger så mycket tid för egna studier och praktiskt arbete. Jag har lärt mig så otroligt mycket och känner att jag vuxit in i PT rollen steg för steg och känner mig nu inte bara bekväm i den utan också som att jag verkligen kan hjälpa folk. Det ska bli så härligt att få sin licens och börja jobba med det lite mer på riktigt. Det känns som jag bara doppat tån i vattnet än så länge för vad jag kommer kunna göra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy