Menu Close
cashcourse-emma-final-112

Tips: Så sparar du till drömäventyret!

cashcourse-emma-final-112
Kul grej: Jag har fått äran att vara första gästen hos Marginalen Bank i deras nya satsning Cash Course. Tillsammans bjuder vi in er på en AW med mingel och föreläsning där jag kommer prata om allt från min historia – så kom jag dit jag är idag till mina bästa tips på hur man får råd med äventyr och sparar till drömresan (och hur jag gör – jag har några riktigt bra knep eftersom jag jobbar med detta).
Alla deltagare får dessutom en goodiebag och ett träningspass av mig i PDF form som man kan göra på egen hand hemma eller på gymmet med fokus på äventyr!
Eventet är gratis men det är begränsat med platser så boka din plats via länken här nedan!
Info om event
Tid: mingel fr 17:00, föreläsning 17:30-18:30
Adress: Marginalen Bank, Adolf Fredriks kyrkogata 8 i Stockholm, närmsta tunnelbana är Hötorget
Kostnadsfritt
Snacks och dryck bjuds
Anmälan krävs, begränsat antal platser, boka här:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy