Menu Close

Vecka 3

Vecka 3 har varit på hemmaplan i Stockholm. Jag har hängt på Moumo, klättrat, både med Wille och med min vän Frida Gustavsson. Frida var en av Sveriges största modeller så jag brukade ibland fotografera henne backstage på modeveckorna eller på coola fester och event. Numera är hon skådespelare och har en huvudroll i Netflix Vikings Valhalla. Så jag kände att jag måste ju kolla på serien! Jag har sträcktittat på båda säsongerna. Damn vad grym hon och hennes karaktär är! Plus jag har en crush på Harald…

Jag har också haft fyra konsultationssamtal med personer som ska få träningsupplägg inför sina kommande äventyr. Allt från vandring i Norge till Mont Blanc!

I tisdags var jag och min man på Yasuragi. Vi fick det i födelsedagspresent av hans föräldrar. Så himla nice! Dock hade de stängt av alla massagegrejer i vattnet, så tråkigt! Men det vägdes upp av att middagen i Teppanyaki restaurangen var helt fantastisk! Alltså kan ha varit på topp 10 listan över bästa måltider någonsin. Dessutom en underhållande och trevlig upplevelse. Gå och ät den!

Jag har också haft möte inför ett kul jobb i Februari och med en potentiell ny samarbetspartner. Vi håller tummarna för att det blir något!

Sedan var jag också på möte med ett reseföretag som vill att jag ska driva deras verksamhet men det behövde jag tacka nej till då tiden inte räcker till. Jag är redan med och driver två reseföretag så det får nog räcka så. Jag kan absolut ta guidejobb och konsultuppdrag för andra företag, det gör jag så gärna. Men jag kommer inte kunna ha ansvar för att hjälpa till och driva en hel verksamhet till just nu.

I torsdags gjorde jag ultraintervaller. 4 km var fjärde timma! Det var kul och dagen efter var jag lite sliten efter detta så jag passade på att gå på yin yoga på Moumo i fredags. Så härligt! Dessutom finns det nu det här fantastiska att beställa som snack i restaurangen på Moumo. Jag kommer äta det typ varje dag. Så gott!

På lördagen så tog jag mig äntligen i kragen och gick ned i källarförrådet och brottades i två timmar för att få fram alla ramar med utställningsbilder jag har förvarat där. Det var närmare 100 stycken och de ska nu hängas på Moumo – bara med lite andra motiv. Jag ska bara rama ur alla bilder först och sedan köra dit dem. Sedan gjorde jag träningsuppläggen jag hade konsultationssamtal för tidigare i veckan och på kvällen gick jag och min man och åt pasta på Primo. Det var gott. Det har varit mycket god mat den senaste tiden. Jag gillar mat. Jag gillar inte ”konstiga” grejer men jag gillar att äta god mat. Det är något jag lägger pengar på. Det är liksom vardagslyx att få njuta av något gott. Mat, äventyr, hyra och min van. Ingen alkohol eller fest. Inga kläder eller prylar. Det är så jag spenderar mina pengar.

Igår höll jag ett Mountain Fit pass i Hammarbybacken. Det kan ni se mer av i bloggen inom kort och kom gärna på nästa den 11 Februari!

Jag hade en bra träningsvecka som landade på 13 timmar, mestadels lågintensiv aerob träning men också lite styrka, yoga och klättring!

Denna veckan är det fullt fokus på min PT utbildning. Jag ska ned till Malmö och göra näst sista kursen där bland annat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy