Menu Close
P1060458

Climbing Camp på Kalymnos

P1071858

Kalymnos alltså. Vilket paradis det är om man gillar klättring (oavsett nivå!). Jag har precis varit där och hållit ett climbing camp tillsammans med bergsguiden jag jobbar åt. Det var helt fantastiskt, vilket härligt gäng som medverkade dessutom. Det var så trevligt att man liksom önskade att det inte skulle ta slut. Vi har klättrat, lärt oss nya grejer, utvecklats, gjort en multipitch, firat ned 80 meter frihängande över Grande Grotta, ätit massor med god mat, gjort yoga och fått massage, kört vespa, badat. Precis allt det är man vill göra på Kalymnos. Vädret var perfekt, inte för varmt och inte för kallt.

Om du är sugen på att följa med nästa år kolla in resan här!

Att få ha det där som sitt jobb under en vecka per år är inte helt fel. Sedan har jag också tagit massa fina bilder, kolla här:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy