Menu Close
_89A3551

Gå med i mitt nya community – få en månads gratis träning

Jag har smyglanserat mitt nya community: Träning för vandring & äventyr

Det kommer bli en plats där man kan dela med sig av träningsinspiration, sina träningspass, vi kommer köra utmaningar varje månad och det kommer bjudas på gratis träningspass. Så småningom kommer också möjligheten till online coachning & personlig coachning finnas men innan dess så kommer alla som blir medlem i mitt nya community innan 1 December så en gratis prov-månad med träning. Så om du vill prova träningsschemat före alla andra se till att gå med idag.

Yes – man får bjuda in sina vänner 🙂

Just specifik träning för vandring och äventyr tycker jag är något som saknas i Sverige och jag hoppas kunna bidra till att fylla det tomrummet med den här nya satsningen. Att vara med i gruppen är självklart gratis och det är även alla träningspass och utmaningar som det bjuds in till där också. Jag vet själv hur tufft det kan vara att komma iväg på ett pass under vintern så att få lite support och inspiration kan vara mycket värt.

Gå med här!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy