Menu Close
P1030702

Mot Åre!

Ställde klockan på 06:30, gick upp och packade inför Åre och Jämtlandstriangeln. Uppdaterade alla nyhetskällor för att få mer information om det här men inga nyheter. Om en halvtimma ska jag möta upp SVT som ska åka med mig till Åre och filma en grej till ett program där jag ska medverka och jag har inte fixat printar som de bad mig om. Jag kom hem vid 21 igår efter att ett styrelsemöte drog ut på tiden (jag sitter i styrelsen för Moumo) och efter att jag ätit middag så var jag så trött. Jag gick ned till förrådet och insåg att det jag sökte var längst ned i lådor, längst in. Det skulle ta en timma att gräva fram och dessutom skulle alla printar vara ramade så det skulle ta ytterliggare ett par timmar att rama av dem. Jag valde att prioritera sömn istället. Det fick blir så. Vi får lösa det på annat sätt. Sorry SVT :/

Nu måste jag rusa ut till min van och städa den lite innan det är dags att ge sig av. Hoppas kunna komma tillbaka från den här resan med massor av fina bilder att bjuda på!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy