Menu Close
_89A4825

Grundkurs i klättring!

I helgen ska jag vara assisterande instruktör på en grundkurs inom klättring i Stockholm. Det finns en plats kvar på den pga en avbokning (29 maj) men jag kommer också vara med och hålla klätterkurs senare i sommar – den 24-25 juli!

Så om du vill lära dig att klättra utomhus, bygga ankare, hur du firar och kunna klättra på topprep självständigt så är det här kursen för dig. Grönt kort ingår också om du inte har det sedan tidigare.

Kursen är för dig som är total nybörjare eller för den som klättrat inomhus tidigare och nu vill lära sig klättra utomhus.

Kursen är enligt Svenska Klätterförbundets normer och det är en bergsguide eller auktoriserad klätterinstruktör som håller kursen. Jag är med som assisterande instruktör, så kul! Dessutom kommer jag såklart ta med mig kameran och fotografera massa fina bilder på dig.

Om du vill gå kursen kan du läsa mer och boka här. Välj kursen som är den 24 juli när du bokar så hoppas jag att vi ses då!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy