Menu Close
82

Workshop: Intro till modefoto

Det har äntligen blivit dags att börja göra workshops igen! Jag har längtat så mycket. Så efter sommaren kör vi igång. Jag inleder med tre intro till modefoto workshops i Stockholm / Göteborg och Malmö. Perfekt för dig som vill prova på att fotografera modefoto!

Upplägget för dessa är att det kommer vara ett tillfälle online där du får lära dig grunderna i modefoto och så går vi igenom looks, modeller, locations och förberedelser inför nästa veckas fotografering. Sedan får du fotografera modefoto veckan efter en hel kväll med professionellt team. Jag kommer finnas på plats för handledning och feedback. Min förhoppning är att du ska komma hem med en härlig upplevelse och massor med fina bilder!

15 September kl 19:00-21:00: Onlineföreläsning

22 September kl 16:00-20:00: Fotografering Stockholm

23 September kl 16:00-20:00: Fotografering Göteborg

24 September kl 16:00-20:00: Fotografering Malmö

Vid anmälan medverkar du alltså på online workshopen + ett fotograferingstillfälle på valfri plats. Vi kommer befinna oss utomhus / på location vid fotograferingen.

Max 12 deltagare per stad.

Location meddelas veckan innan (planeras efter väder).

Pris 3 450 kr inkl moms (2760 kr exkl moms) – betalas via faktura

För att boka en plats maila till emma@studioemmasvensson.se

Skriv ”Intro till Modefoto” i rubriken. I mailet anger du namn + adress och personnummer (behövs för fakturan) samt vilken av städerna du vill genomföra din fotografering i. Jag återkommer med en bekräftelse snarast.

Avbokningsregler

Om du avbokar senast 30 dagar innan betalas hela avgiften tillbaka förutom en administrativ avgift på 500 kr

Om du avbokar senast 14 dagar innan betalas 50% av avgiften tillbaka förutom en administrativ avgift på 500 kr

Om du avbokar senare än 14 dagar innan återbetalas inte avgiften (detta är pga de kostnader som finns för att kunna genomföra workshopen – samtliga som medverkar får betalt och jag bokar upp deras tid för det här)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy