Menu Close
IMG_8114

Vecka 1

Vilken otrolig vecka det varit! Jag har haft fullt fokus på min PT utbildning och haft inte mindre än 8 PT klienter på Moumo den här veckan. Det har gått jättebra och det var otroligt kul! Dessutom har jag gjort träningsupplägg till personer som ska bestiga Mont Blanc, vandra Jämtlandstriangeln och vandra till Everest basecamp!

Nu befinner jag mig i Åre. Körde upp igår tillsammans med min partner in crime Olivia. Idag har vi gjort årets första topptur på Mullfjället. Det var kanske inte jättemycket snö men det var så härligt att vara ute! Det blev närmare 600 höjdmeter i zon 2. Efter att ha ätit quesadillas när jag var tillbaka avslutade jag dagen med ett pass på SATS med överkroppsstyrka. Här kommer en bildbomb:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy