Menu Close
P1095820_web

Todo vecka 39

Ny vecka! Det här händer:

Måndag

Har jobbat med logistik för Mountain Guide Travel hela förmiddagen. Både skapat content för sociala medier och postat men framför allt har jag jobbat med att boka guider för jobb i vinter och göra logistik för deras Japan resor. Jag hade egentligen tre möten idag men har fått ställa in två av dem för att det dök upp så många grejer som akut måste lösas exempelvis måste jag gå ned i mitt källarförråd där jag inte varit sedan jag ställde in alla kartonger när jag flyttade in här för två år sedan för att gräva upp gamla printar som ska användas i en inspelning i morgon.

Jag har också äntligen fått tummen ur och skapat en maillinglista för nyhetsbrev som jag velat börja med länge nu. Ser verkligen fram emot det!

Om en stund ska jag bege mig till Moumo och köra ett styrkepass + klättring innan det är dags för styrelsemöte där och efter det är det online fotokurs med Fotosidan. Ikväll gästar Patrik Larsson och pratar om att printa bilder.

Någongång under allt detta ska jag också hinna städa och preppa min van för i morgon… Vet inte hur det ska gå till dock.

Under dagen har det också kommit ut hemska nyheter från Manaslu: Det har gått två laviner mellan camp 3 och 4 där en bekräftas död och 9 andra skadade just nu men flera saknas fortfarande. Det rapporteras om att Hillaree Nelson, The North Face athlete som skidade ned för Lhotse för två år sedan har försvunnit och ramlat ned i en glaciärspricka på över 8000 m när de skulle skida ned från toppen. Jag hoppas verkligen inte det är sant. Det är dåligt väder på Manaslu så inga helikoptrar kan flyga i de förhållandena och att hitta någon i dålig sikt och kunna rädda någon från den höjden är svårt. Så himla hemska nyheter. Jag har många jag känner som är där just nu. Följer uppdateringarna slaviskt kring detta.

Tisdag

Kl 08:00 kommer SVT hem till mig och vi sätter oss i vanen och kör upp till Åre. De ska filma ett inslag om mig till ett program vilket är jättekul. Vi kommer filma i stort sett hela dagen och utöver det har jag ett zoom möte och en till fotokurs för Fotosidan där Jonas Claesson gästar och pratar om fågelfoto.

Onsdag

Vi kommer fortsätta filma med SVT på morgonen innan de beger sig hemåt och jag beger mig till Jämtlandstriangeln för att göra mitt projekt där som jag aldrig fick gjort för två veckor sedan då vi köpte en tomt istället!

På tal om tomten så kommer jag åka förbi den och kolla läget också, fotografera lite bilder och mäta lite. Vi var ju där så snabb när vi var där sist. Jag känner mig dock väldigt stressad över Jämtlandstriangeln för det kommer ta i alla fall 10 timmar att göra och jag skulle behöva köra halvvägs hem redan samma kväll. Ni hör ju själva. Det kommer bli tufft. Men på något sätt löser det sig.

Just det, jag har ett möte med USA kl 21:00 också som jag måste vara tillbaks till.

Torsdag

Dags att åka tillbaka till Stockholm. Har ett zoom möte som jag får stanna för längs vägen och sedan konferens med Topo Travel när jag kommer tillbaks till Stockholm. På kvällen ska jag fotografera en grej med Danny Saucedo.

Fredag

Idag ska vanen göras i ordning för nästa roadtrip. Jag ska packa, tvätta, städa och fixa massor. Det kommer ta hela dagen mer eller mindre. Jag tänkte också hinna ett längre träningspass och att jobba framför datorn.

Lördag

Roadtrip med min man! Vi ska köra ned mot Alperna i långsam takt. Planen är att ta mig oss våra cyklar och cykla en hel del den kommande veckan. Jag är peppad på att prova att cykla en av etapperna i Tour de France. Vi får se vad det blir. Det ska bli kul i alla fall! Jag längtar efter lite äventyr och att få se de vackra höstfärgerna nere i Europa. Självklart tar jag med kameran. Jag hade tänkt ge lite liv till min YouTube igen framöver så ska filma en del grejer! Dagens mål är att ta oss till Danmark.

Söndag

Förhoppningsvis kom vi till Danmark och här vill vi tar en cykeltur innan vi fortsätter vidare till Tyskland. Jag har aldrig cyklat i Danmark. Jag har knappt cyklat alls men jag har lite planer på ett stort cykelprojekt om 18 månader så det är dags att börja göra det tänker jag. Samtidigt som vi gör den här resan kommer jag behöva lägga stort fokus på att plugga inför min nästa utbildning som börjar i Schweiz i mitten av Oktober. Jag kommer göra en Wilderness First Responder kurs med NOLS där. Jag har velat gå den kursen så länge men aldrig haft tid då den är väldigt lång, 10 dagar. Jag fick hem boken inför utbildningen för ett tag sedan. Har inte hunnit öppna den än då jag haft fullt fokus på etapp ett i min PT utbildning men den är TJOCK.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy