Menu Close
4M1A6632

Ny byter bloggen till svenska och det här är de kommande planerna!

Jag hade någon idé om att jag skulle skriva min blogg på engelska då hälften av mina följare i sociala medier är från utlandet men jag inser att det gör att jag inte skriver några inlägg. Så vi kör på svenska och i de fall som jag vill skriva något för alla då gör jag just det inlägget på engelska.

Denna veckan är SÅ spännande! Låt mig berätta:

Idag ska jag signa något helt otroligt. Jag har också ett jättespännande möte ikväll med ett Amerikanskt företag…

Jag ska också packa och förbereda mitt första hjälpen kit för i morgon beger vi oss till Kebnekaise på en expedition med The North Face. Också jättekul! Jag älskar att vara expeditionsledare för olika expeditioner och att få göra det här och ta med ett gäng grymma tjejer att bestiga sitt första berg känns superkul. Mer om det sen!

Jag håller också på att plugga för fullt för nästa vecka börjar min PT utbildning och det är så mycket att lära sig inför det. Men också så kul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy