Menu Close
P1044515-2-2048x1366

Assistent sökes på deltid!

P1044515-2-2048x1366

Jag letar nu efter en assistent på deltid som kan hjälpa mig med följande saker:

Sociala medier & Content Creation
Producera event & resor
Logistik

Det kommer vara ett extrajobb på ca 20 timmar per månad till en början. Tanken är inte att du ska ansvara för allt detta på egen hand utan det är just en hjälpande hand jag är ute efter. En team medlem som kan hjälpa till att stötta upp. I en drömvärld så skulle det kunna leda till mer ansvar med tiden och en större tjänst.

Den största delen av jobbet kan göras på distans men du behöver vara baserad i Stockholm då en del aktiviteter kommer ske på plats.

Om du kan fotografera, klippa enklare reels/videos och skriva dugligt så är det fantastiskt. Om du dessutom har intresse för äventyr, koll på sociala medier och tycker det är roligt att vara social och kan jobba självständigt och ta egna initiativ så är det ett stort plus! . Möjlighet att få följa med på olika resor & äventyr finns självklart!

Arbetsform: Anställning på 20 timmar i månaden
Lön: 175 kr/tim (30 000 kr/mån vid heltid)
Plats: Distans till större delen, emellanåt på plats i Stockholm så du behöver vara baserad i området
Arbetstider: Flexibla, förutom om det är ett event / resa / fotografering eller liknande som behöver genomföras på en viss tid

Om du är intresserad av jobbet, maila mig på emma@rockfoto.nu med en länk till dina sociala medier och berätta lite kort om dig själv. Hoppas vi hörs!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy